top of page
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn

VIIVA visual - PALVELUT

millä mennään?

MESSUOSASTOSUUNNITTELU

VIIVA visual tarjoaa messuosastosuunnittelua yrityksille. Yrityksille, jotka haluavat onnistua messuilla ja panostaa oman yrityksen brändikuvan vahvistamiseen. Useasti mietimme, miksi yritykset investoivat kalliisiin messuneliöihin, mutta eivät brändikuvaa vahvistavaan messuosastoon. Messuilla messuosastonne on yrityksenne merkittävin käyntikortti ja brändi-lähettiläs. Rajatkaa messubudjettinne siis niin, että neliöiden lisäksi yrityksellänne on mahdollisuus panostaa myös itse messuosastoon.

 

Tavoitteenne on varmasti erottua massasta, houkutella kävijöitä, jäädä ihmisten mieliin ja tämän myötä kasvattaa yrityksenne tunnettuutta ja liikevaihtoa. Jo pienemmällä budjetilla ja hyvällä suunnittelulla voidaan saada aikaiseksi vaikuttavampi kokonaisuus. VIIVA visual etenee projektissa suunnittelu edellä ja ottaa vahvasti huomioon yrityksesi messuilla olon tarkoituksen.

 

VIIVA visual_messuosastosuunnittelu_mess

VIIVA visual haluaa olla vastuullinen valinnoissa. Siitä syystä haluammekin ottaa nämä asiat huomioon osastoanne suunniteltaessa. Pienillä valinnoilla voi jo vaikuttaa suuresti. Esimerkiksi ostamisen sijasta tarvittavat kalusteet voi vuokrata tai osaston voi toteuttaa materiaaleilla, jotka voi kierrättää helposti tai käyttää uudessa tarkoituksessa. Mahdollisesti osasto on toimiva myös useammille messuille.

Ota yhteyttä ja sovitaan puhelinpalaveri tai tapaaminen. Käydään yhdessä läpi teidän tarpeenne ja toiveenne koskien messuosastoa. Pian teillä on valmis yrityksenne näköinen osastosuunnitelma pöydällänne.  Se että tilaatte suunnittelun suoraan suunnittelijalta ettekä välikäsien kautta, voimme helposti hioa lopputulosta ja keskittyä myös osastonne yksityiskohtiin.

 

Pohditko jo mistä löytäisit ammattitaitoisen suunnittelijan lisäksi luotettavan rakentajan messuosastollesi. Eipä hätää! VIIVA visual tarjoaa teille myös osaston toteutuksen luotettavan yhteistyökumppanin kautta. Saatte siis koko paketin saman katon alta!

 

Messuosastosuunnittelu 395-795€ (+alv) riippuen osaston koosta ja briefin laajuudesta.

Hei. Jos osastosi on pienen pieni tai kaipaisit suunnittelun sijaista lähinnä osaston tai valmiin tilan stailausta. Tsekkaa VIIVA visualin tarjoama TILAN STAILAUS palvelu.

#viivoitetaan yrityksenne messumenestykseen

TILASUUNNITTELU

VIIVA visual suunnittelee julkisia tiloja kuten pop-up ja showroom-tiloja yrityksille. Tila, jonka on oltava kaupallinen, kaipaa aina tarkkaa suunnittelua. Hyvin suunniteltu tila on visuaalisesti houkutteleva ja samaan aikaan kaupallisesti toimiva. Se  houkuttelee kävijöitä ja vaikuttaa näin ollen suoraan liikevaihtoon. Kertokaa millaisen tilan suunnitteluun te kaipaatte apua!

 

Suunnitelman toteuttamiseen meiltä löytyy myös luotettavat ja ammattitaitoiset rakentajat. Soita ja kysy lisää!

VIIVA visual_tilasuunnittelu_messuille_t

TILAN STAILAUS

Yritys - Stailataan tilasi! Kaipaisitteko kokonaisen osaston suunnittelun sijasta apua olemassa olevan tilan stailaukseen ja ideointiin. 

 

Tilan stailauksessa otamme huomioon olemassa olevat kalusteenne, joita voimme myös mahdollisesti hyödyntää tilassa. Annamme selkeitä stailausideoita ja sijoitamme kalusteet pohjapiirrustukseen oikeassa mittasuhteessa, jotta tila on helpompi hahmottaa. Luomme tyylistä moodboardin ja kerromme myös mistä suunnitellut tuotteet saa tilatuksi.

Tilan stailauspalvelu alkaen 395€ (+alv). Lopullinen hinta määräytyy tilan koosta ja briefin laajuudesta. 

 

Kaipaatteko lisäkäsiä toteuttamaan tämän suunnitelman käytäntöön. Olemme mielellämme avuksesi - Pyydä tarjous!

PROJEKTINHALLINTA

Joko teitä stressaa, että teillä ei ole riittävästi aikaa viedä messuprojektianne eteenpäin. No panic! Ulkoistakaa koko projektinhallinta VIIVA visualille. Hoidamme kaikki haluamanne järjestelyt teidän puolestanne. Tällä välin te voitte vaikka viivoittaa messuosallistumisenne tavoitteet ja sparrata henkilökuntanne messu-moodiin!

VIIVA visual_messuosastosuunnittelu_proj
VIIVA visual_tilan stailaus_tilasuunnitt
VIIVA_visual_lisäpalvelut_messuille_mes

LISÄPALVELUT

MESSURAKENTAMINEN. Pohditko jo mistä löytäisit ammattitaitoisen suunnittelijan lisäksi luotettavan rakentajan messuosastollesi. Eipä hätää! VIIVA visual tarjoaa teille osaston toteutuksen luotettavan yhteistyökumppanin kautta. Laajan verkostomme avulla hoidamme osaston rakentamisen myös kätevästi muualla Euroopassa kuten suositussa messumaassa; Saksassa. Saatte siis koko paketin saman katon alta - Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

GRAAFINEN SUUNNITTELU. Ammattitaitoinen graafikkomme toteuttaa yrityksellenne kaikki tarvittavat messumateriaalit kuten seinägrafiikat, julisteet, esitteet ja flyerit. Näyttävillä graafisilla tuotteilla erotutte eduksenne ja jäätte paremmin messukansan mieleen.

VALOKUVAUS ja SISÄLLÖNTUOTANTO. Somesisältöä messuilta! Ota messuosallistumisestasi kaikki hyöty irti ja mainosta sitä näyttävästi sosiaalisessa mediassa.

Anna meidän valokuvaajan ottaa somesi haltuun sovituksi ajaksi ja hoitaa näkyvyytenne teidän eri sosiaalisen median kanavissa näyttävästi upealla sisällöllä kuvin, videoin  ja tekstein. Soita ja kysy lisää!

VIIVA visual PALVELUT

  • MESSUOSASTOsuunnittelu

  • TILAsuunnittelu

  • TILAN stailaus

  • LISÄpalvelut

OTA YHTEYTTÄ

Sirpa Rytkönen

sirpa@viivavisual.fi​

+358 44 081 2000

VIIVA visual

Helsinki

2984056-4

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn

 

#viivoitetaan yrityksenne messumenestykseen

(C) COPYRIGHT 2020 VIIVA visual - all rights reserved

bottom of page